Voor loopbaanadviseurs

Als loopbaanadviseur begeleid je je cliënt bij het bepalen en zetten van de volgende carrièrestap. Client-Files bied je het beste gereedschap om hen op een gebruiksvriendelijke en gestructureerd wijze te helpen bij het vinden van nieuwe kansen en het bepalen van focus.

In één oogopslag heb je de doelen van je cliënten in beeld. Rapporten, cv’s, uitkomsten van opdrachten en persoonsgegevens bewaar je op één centrale plaats. Veilig en overzichtelijk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beheer, back-up of AVG richtlijnen.

Je (video) chat, deelt berichten en wisselt documenten en opdrachten uit. Doordat je nauw contact met je cliënt onderhoudt kan je goed volgen of er voortgang is en kun je snel ingrijpen als je ziet dat dit uitblijft.

Standaard Opdrachten bewaar je onder het gelijknamige menu en verstrek je met één muisklik aan je cliënt.

Via Gedachtenwisselingen maak je forum topics aan en nodig je deelnemers uit om bestpractises uit te wisselen of om ideeën over andere onderwerpen met elkaar te delen. Maak gebruik van Inspiratiebronnen om opleidingsplannen en (beroepen)testen beschikbaar te stellen, maar ook om bijvoorbeeld achtergrondartikelen over solliciteren of het opstellen van een CV te delen. Je kunt hier eventueel ook je blogs en boekentips posten.

Door gebruik te maken van de selfservice agendamodule kunnen cliënten zelf tijdblokken boeken die jij in je agenda gereserveerd hebt. Dit bespaart je tijd en geeft je overzicht. Kortom door Cliënt-Files te gebruiken heb je alle aandacht voor het contact met je cliënten en voor de voortgang van het traject. Daarnaast biedt Client-Files jouw cliënt houvast en structuur.


Stories!

Voor loopbaanadviseurs

Als loopbaanadviseur begeleid je je cliënt bij het bepalen en zetten van de volgende carrièrestap.

Lees verder »

Voor trainers & Coaches

Resultaten zien bij je coachees en je teams, dat is waar je het als trainer/coach voor doet.

Lees verder »

Voor talent managers

Het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling van medewerkers binnen organisaties verdient continue aandacht.

Lees verder »