Voor trainers & coaches

Resultaten zien bij je coachees en je teams, dat is waar je het als trainer/coach voor doet. Client-Files geeft jou de instrumenten om de beste trainer/coach te zijn. Terwijl jij en eventuele collega’s, maximaal aandacht besteden aan de coachees en de teams, zorgt Client-Files voor de structuur en het overzicht.

De doelen van je coachees zijn inzichtelijk en kun je scherp in de gaten houden. Uitkomsten van opdrachten, assessments en persoonsgegevens bewaar je op één centrale plaats. Veilig en overzichtelijk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beheer, back-up of AVG-richtlijnen.

Communicatie is key, daarvoor gebruik je de (video)chat en berichten functies. Ook wissel je super eenvoudig documenten en opdrachten uit. Doordat je zo nauw contact met je coachees onderhoudt, kun je goed volgen of er voortgang is op het bereiken van hun doelen en grijp je snel in als die voortgang uitblijft.

De Opdrachten die je regelmatig gebruikt bewaar je onder het gelijknamige menu en verstrek je met één muisklik; ‘1 op 1’ of zelfs aan alle teamleden tegelijk.

Daag deelnemers uit om met elkaar te brainstormen via een van de forums onder Gedachtenwisselingen. Alle deelnemers, of ze nou een individueel traject volgen of in een team deelnemen, kunnen topics aanmaken en gedachten met elkaar delen.

Via Inspiratiebronnen prikkel je deelnemers om meer uit het traject te halen. Je deelt daarvoor achtergrondartikelen, inzichten, visies op persoonlijk leiderschap, blogs en boekentips.

Door gebruik te maken van de selfservice agendamodule kunnen coachees zelf tijdblokken boeken die jij in je agenda gereserveerd hebt. Dit bespaart je tijd en geeft je overzicht.

Structuur, overzicht en grip op voortgang is wat Client-Files biedt, waardoor jij alle aandacht hebt voor het contact met de deelnemers aan trajecten en op het boeken van mooie resultaten. Voor jouw coachees brengt Client-Files jouw cliënt inspiratie houvast en structuur.


Stories!

Voor loopbaanadviseurs

Als loopbaanadviseur begeleid je je cliënt bij het bepalen en zetten van de volgende carrièrestap.

Lees verder »

Voor trainers & Coaches

Resultaten zien bij je coachees en je teams, dat is waar je het als trainer/coach voor doet.

Lees verder »

Voor talent managers

Het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling van medewerkers binnen organisaties verdient continue aandacht.

Lees verder »