Voor talent managers

Het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling van medewerkers binnen organisaties verdient continue aandacht. Client-Files voorziet in de beste instrumenten voor talent managers, managers en HR-professionals, om hier op een veilige en overzichtelijke wijze in te voorzien.

Help medewerkers om hun ontwikkeldoelen scherp te stellen en na te streven. Beheer reflectieopdrachten, assessments en andere relevante zaken op één centrale plaats. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beheer, back-up of AVG-richtlijnen.

Houdt contact met je medewerkers door gebruik te maken van de (video)chat en berichten functies. Wissel super eenvoudig documenten en opdrachten uit. Doordat je zo nauw contact onderhoudt, kun je goed volgen of er voortgang is op het bereiken van ontwikkeldoelen en kun je snel ondersteuning bieden als die voortgang uitblijft.

De Opdrachten die je regelmatig gebruikt bewaar je onder het gelijknamige menu en verstrek je met één muisklik.

Laat medewerkers met elkaar brainstormen via een van de forumtopics onder Gedachtenwisselingen. Alle deelnemers kunnen topics aanmaken en meningen of ervaringen met elkaar delen. Samen optrekken en leren van elkaar staat hier centraal.

Via Inspiratiebronnen prikkel je medewerkers om meer uit een persoonlijk ontwikkeltraject te halen. Dat doe je door achtergrondartikelen, inzichten, visies op persoonlijke ontwikkeling, blogs en boekentips met je medewerkers te delen.

Structuur, overzicht en grip op de voortgang van persoonlijke ontwikkeling is wat ClientFiles jou en jouw medewerkers biedt. Hierdoor kun jij jouw medewerkers volop ondersteunen bij het maken van de juiste stappen op hun ontwikkel-pad en voelen zij zich gesteund.


Stories!

Voor loopbaanadviseurs

Als loopbaanadviseur begeleid je je cliënt bij het bepalen en zetten van de volgende carrièrestap.

Lees verder »

Voor trainers & Coaches

Resultaten zien bij je coachees en je teams, dat is waar je het als trainer/coach voor doet.

Lees verder »

Voor talent managers

Het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling van medewerkers binnen organisaties verdient continue aandacht.

Lees verder »